zohar - the merciful one



zohar'ı işyerinde dinlenebilir olduğunu düşündüğümüz buddha bar albümlerini dinlerken keşfettim sonrası vur deyince öldüren kişiliğime uygun olarak gelişti. bu arkadaş yahudi ve kendisinin 2 adet albümü var.bir tanesi ''onethreeseven'' diğeri de ''do you have any faith?'' . ilk yazdığıma sahip olabildim ama diğeri halen kayıplarda.bu bağlamda ikinci albümüne sahip olan varsa mail atsın.
neyse efendim bu arkadaşın yaptığı şu eski ibrani ya da arap parçalarınden ''sample'' denilen parçalar alıyor ve onları bir müzikle birleştiriyor iyi de yapıyor.bana göre bu albümün en dinlendirici ve en astral seyahat yaptırmaya muktedir parçası ''the merciful one'' diğer parçaları da çok keyifli.sizlere indirmek istersiniz diye bir kaç tanesinin adını vereyim ;

byzantine, onethreeseven,angel en iyileri.
1 buçuk hafta öncesine kadar çalışıyordum ve evle iş arasındaki o bitmeyen yolu aşabilmemi sağlayan yegane parça the merciful one'dır.

1 dinleyen:

Sabri dedi ki...

Zohar ile Buddha Bar CD'leri sayesinde tanıştım. Gerçekten The Merciful One'ı dinlemek müthiş keyif veriyor. Altyapısı da güzel hazırlanmış.