Lacuna Coil - Distant Sun



13.6 gr/cm3 yoğunluğundaki her şeyin üstüne az önce ne dinlesem diye düşünürken durumun eksik parçasının bu olduğunu anladım.sonra korktum.enjektörler geldi aklıma.damara girdiğinde hissettiğin soğukluk, korku biraz da gerginlik.sonra gözünü kapıyorsun saniyelik bir his gelip geçiyor. hiç bir şey diyorsun ,korkunu küçümsüyorsun geçiyorsun.
ondan nasıl korkuyorsam bundan da öyle korktum yani.şu an dinliyorum mesela ama bu yazı bittiği an biliyorum ki sonuna erdirmeden kapatıcam bu şarkıyı. birikmiş enerjiyi almak için suni bir patlama ya da sarsıntı yaratmaya gerek yok şimdi.
her zamanki gibi , göreli,son derece.

2 dinleyen:

eryanzo dedi ki...

Eski Lacuna Coil işte. 0 pop öğesi mis gibi gotik metal. Comalies sonrası ne kadar iğrenç bi gruba dönüştüklerini görmek için böyle eski parçalarını hatırlamakta yarar var.

pudra dedi ki...

bir arkadaşım en son albümlerinden i like that adında bir parça yolladı geçenlerde rezil ötesiydi.katılıyorum şu tespitine.ama oturup milatlarından evvelki albümlerin hepsini dinlemedim.benim kafam pek kaldırmıyor o kadar yoğunluğu(en azından çok uzunca bir süre)