Aaron - U Turn ( Lili)

işbu siftah kılığındaki parça gece yolculuğunun zifirinde akan şeritlerde izlenen hayat kesitidir nazarımda...ritm ve akış ne dediğimi daha iyi anlatacaktır...yol'a ve mümkünse hiç bitmemesi istenen yolculuklara hayran olan, hayalinden kendini alamayan, anlar halden...alengirsiz bir kurgu ve tatlı bir vokal eşliğinde yol aksın...
yazarak göremiyoruz ama dinleyin göreceksiniz diyorum ortak desturu arkama alarak...

belki korunmacılığa ihtiyaç duyan yanların, ihityaç duyduğu güven de var içinde o yüzden "görmüş geçirmiş" kemale ermiş bir tondan lezzetler içermekte...buyrun...






4 dinleyen:

pudra dedi ki...

önce dolu ,sıcak atmosfer yaratsın diye ahşaplanmış8evet) bir odadayım.şarkıyla beraber önce o sıcaklığı verne kitaplar gidiyor. sonra masa sonra halı sonra o odaya karakter veren posterler yazılar herhangi bir şey kontenjanındaki ama her şey olanlar gidiyor.en son da bunların sende yarattığı içine kapanma duygusunu telafi edebilecek huzuru yayan yatak gidiyor. çoraplar gidiyor.ayaklar üşüyor.popo donuyor.burun kızarıyor.
aaa kış gelmiş çoktan.

yine yaptın çoktövbeestağfirullahbirşey.

yine yaptın:)

pudra dedi ki...

şarkı boyunca hissettiklerimi doğaçlama yazdım sonra tabi kalan yazım hataları oluyor. olsun.

Adsız dedi ki...

başrolünü oynadığım bi filmdeyim gbi hissediyorum kendimi. sevdiğim insanlar,sevdiğim adam,kedim,dostlarım herkes herbirşey hızlıca gözümün önüne geliyor,kare kare akıp geçiyor bu şarkıyı her dinlediğimde..geçmişim,hatalarım,başarılarım.. ve geleceğim..yani yaşadıklarım,yaşamak istediklerim,yaşayamadıklarım,yaşayacaklarım.
bu parçayı dinlerken bunları hssetmem belki abartı gelebilir. açıkcası sebebini ben de bilmiyorum.neden beni alıp başka başka diyarlara götürüyor hiçbir fikrim yok. sanıyorum bu parçayı ilk dinlediğim sırada ruh halim karmaçormandı:)
güzel parça,güzel sözler,güzel yorum.gzel güzel..
çok teşekkür ediyorum bu parçayı benimle paylaşan arkadaşıma burada sizlerin huzurunda ve sana teşekkür ediyorum bu parçayı hatırlattığın için.

diğer-im dedi ki...

doğacınızı başımın tacı ederim sayın pudra, söz konusu samimiyetse imla teferruattır obsesiflikten muzdarip olana dahi...kısaca samimiyetine kurban :)

nasipte hatırlatgaç olmak da var imiş, ben teşekkür ederim kıymet verişine irinel...

bu kez sanırım doğru yere "comment" yazabildim oh... :)